Følg oss på Instagram og Facebook

facebook knapp images

Agenturer

 comfort1 

Illuxtron logo ny2

qualiko logo EYELeds Logo

LED-belysning

LED belysning - interiørarmatur

Vi tilbyr LED belysning fra en rekke forskjellige produsenter. Vi har det meste innen eksempelvis LED downlight, Spotlight for 3-tennings skinner, Led armaturer innfelt, utenpåliggende eller nedhengt, Led utelamper  for vegg, stolper eller lamper for nedgraving og LED Strips (tape) for innendørs og utendørs bruk. Vi leverer 3 kanals og 4 kanals Rgb led strips for innendørs og utendørs bruk.Nyhet er utendørs led strips som er flamme resistent, Uv resistent og tåler saltvann IP67.

For oss er profesjonell kvalitet det eneste, som er bra nok, og derfor har vi valgt å ha Illuxtron, Qualiko, Qlt, AZ e Lite, Tesla Lighting ,Landa og Verbatim i vårt sortiment. Det betyr med andre ord, at vi kan tilby noe av det beste innen LED belysning.

LED belysningen, Illuxtron, Qualiko, Qlt, AZ e Lite, Tesla Lighting, Landa og Verbatim produserer, kjennetegnes ved å ha lang levetid, og dessuten leverer de alt av LED drivere. LED belysningen kan dimmes. Derfor mener vi, at det vi kan tilby innen LED belysning, er noe av det beste, man kan få tak i.

I vår nettbutikk vil du finne et bredt utvalg innen LED belysning.

Led strips Cri 94 fra Qlt leveres i IP20 og IP65 2700 Kelvin-4000 Kelvin

Telefon: (+47) 63 81 44 05